onsdag 30. mai 2012

Taco-form m. nachos


Her hjemme elsker vi taco, i alle mulige utgaver. Og i det siste har vi hatt litt dilla på den formen her. En noe uvanlig kombinasjon, men overraskende god og veldig fort gjort å lage. Prøv gjerne med kyllingkjøttdeig, da får du en lettere variant. Det lagde vi i dag og det ble kjempe godt!

Du trenger:
Pasta, salsa, creme fraiche, kjøttdeig, tacokrydder, nachos og ost


Kok en "passelig" mengde pastaskruer, bland med ett glass salsa og et beger creme fraiche.

Stek kjøttdeig m.tacokrydder og bland inn pastablandinga. Ha det hele over i ei ildfastform, stikk nedi nachos og strø ost over.

Gratiner (225 grader i 15-20 min, til osten er smeltet)


Server gjerne med en salat og nyt 


1 kommentar:

Rita sa...

Skal prøve din fristende oppskrift, og apropo taco dilla, så legger jeg igjen en oppskrift her på Taco-suppe, sterk men knall god, reguler styrken etter ønske :o))
Her kommer oppskrift på Tacosuppa:
1 L Vann
2 stk Kyllingbuljong terninger
1 hel Paprika
2 stk Løk
2 fedd Hvitløk
1 pose Babygulerøtter
1 pk Philadelphia ost
1 glass Hot Tacosaus
Kyllingfilet etter ønske

Hakk løk og hvitløk, og del opp gulrøttene og annet i passe "spisebiter". Bland alt og la koke ca 15 min, til alt kjennes ferdig. Serveres med godt brød.
KOS DERE ! :o)